top of page
IMG_4732.JPG
IMG_4732.JPG

Workshops

Vanaf februari zal je bij Gewoon een mama ook kunnen genieten van workshops voor ouder en kind. Behalve gloednieuwe 'Gewoon een mama sensory workshops' waarbij kinderen zich helemaal zullen kunnen uitleven in sensorisch spel worden er ook workshops georganiseerd door partners rond muziek, samen speeldeeg maken, ouder en kind yoga,.. En meer! Allemaal in teken van samen in verbinding te komen met je kindje.

Waarom sensorisch spel?

Buiten dat je dankzij de workshops thuis niet met de opkuis zit :D, heeft sensorisch spel heel wat voordelen voor de ontwikkeling van je kind.

Workshops

  • Sensorisch spelen voor 7 maanden tot 5 jaar


    From 55 euros
  • 1 - 5 jaar


    From 12.50 euros

Partner Workshops

Verbinden slapen voor kleintjes tussen 0 - 6 jaar

25 mei - 19u

Elke kleintje kan en wil slapen… maar toch lopen vele ouders vast als het aankomt op vlot in- en/of doorslapen. Tijdens de workshop “verbindend slapen voor kleintjes tussen 0-6jaar” vertelt Lise, De babyslaapcoach (gekend van de wonderjaren 😜 (mss helpt dit)), jullie hoe slapen werkt voor jonge kinderen,  wat een kleintje nodig heeft om de slaap te kunnen vatten en vooral, ze voorziet jullie van handvaten wanneer het allemaal niet zo vlot verloopt!

Wil jij jouw kleintje, en jezelf, ook helpen naar meer rust en slaap én dit zonder je kleintje alleen te laten huilen?

Schrijf je dan snel in voor de workshop!

thumbnail.jpeg

Mamababbel; Creëer je eigen tutjeskoord met naam

20 mei - 9u

Alle mama's met jonge kindjes (0-1 jaar) komen samen een babbeltje te doen, koffietje of theetje te drinken,... Terwijl spelen de kindjes samen met (sensorisch) speelgoed. Terwijl kunnen we samen een speenkoord voor je kindje maken en deze neem je ook mee naar huis. Heeft je kindje geen tutje? De koorden zijn ook heel leuk om een knuffeltje of doekje aan te hangen, een bijtjuweel (je krijgt 10% hierop in de winkel).

IMG_1755.jpg
bottom of page